Fina ord

Här delar vi med oss av några fina ord som tidigare gäster skrivit i gästboken:

”Lilla huset är jätteskönt! Och vädret har varit perfekt… Det är bäst att sitta på stenen utanför huset och titta hur solen går ner. Vi är jättelyckliga att ha hittat det här huset! Vi har fått kraft för vardagen, tack för det!”

”Vilken pärla! Perfekt ställe att varva ner. Att bara njuta och bara vara. Utsikten är underbar. Läget perfekt. Sängarna som en dröm. Tack för att ni har detta lugna stället till uthyrning. En sak är säker – jag återkommer en annan semester i Sverige.”

”Stugan var så mysig och sängarna så sköna att man snart kände sig som hemma.”

”Här har vi fått vila ut i lugn och ro. Vilsamt att få sitta och betrakta den magnifika utsikten. Fåglar, rådjur, en ekorre och tre underbara katter, vädrets växlingar och fina promenader vid havet när solen gick ner. Man mår så gott här. Så när vi vänder åter hem imorgon har vi fina minnen i kappsäcken. Och det varma välkomnandet vi fick när vi kom värmde hela veckan.”

”Att bara få sitta ner och se över havet, andas in denna salta luft, att bara ta en skön kvällspromenad till ljudet av fåglar och bruset av havet. Har nu fått nya krafter, och tack Ulrika för yogan. Det var toppen, med säkerhet så ses vi igen!”

”Denna ljuva sysslolöshet – har vi verkligen upplevt här i ”det lilla huset vid havet”. Men några långa, raska promenader och något bad hann vi ändå med!”

”Fönsterrutorna mot trädgården fungerar ju som rena naturprogrammet på TV. Många djur tittade förbi. Vi tackar för denna härliga vistelse!”

”Vi är supernöjda efter en vecka vid havet med ömsom sol ömsom regn med hårda vindar. Som surfare så tackar man för det… Tack för en fin vistelse i stugan som fungerat toppen!”

”Underbart! Vacker natur, lugn och ro. Privat och ostört. Precis vad vi önskade oss.”

”Detta är en verklig västkustpärla. Vi har njutit så av lugnet och naturen.”